The Celebrations And Events Factory BVBA   

Wenst u onze hulp, contacteer ons dan voor zowel de coördinatie en organisatie tem de catering. Wij garanderen u een professionele aanpak voor elke gelegenheid en binnen ieder zijn budget.We denken met u mee en zorgen ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.
Aarzel dus niet langer maar contacteer ons geheel vrijblijvend en reserveer bij ons uw volgende feest. Neem alvast een kijkje op onze site: http://www.thecelebrationsandeventsfactory.eu/catering.html

Gegevens

Handelslei6
2960 Brecht
+32 3 345 22 58
+32 496 53 40 5

Openingsuren

maagesloten
din09:00 - 12:0013:00 - 17:00
woe09:00 - 12:0013:00 - 17:00
don09:00 - 12:0013:00 - 18:00
vrij09:00 - 12:0013:00 - 18:00
zat10:00 - 12:0013:00 - 17:00
zongesloten

Kenmerken

Keuken: Belgisch, Europees, Frans, Italiaans, Vlaams
Diensten: bediening aan huis, bedrijfscatering, levert aan huis, traiteur aan huis, feesten op locatie, mee te nemen
Concept: buffet, à la carte, menu's, BBQ, receptie, walking dinner
Capaciteit: tot 50 personen, tot 300 personen, tot 200 personen, tot 100 personen, meer dan 300 personen

Feestje in aantocht? Maar nog geen traiteur gevonden?

Gratis offertes aanvragen

Ervaring met The Celebrations And Events Factory BVBA

Laat zelf een reactie na
Pieter Baeck
Mevr Eijzermans, hartelijk dank voor het lekker eten ! Na een grondige (namiddagse) evaluatie ben je alvast geselecteerd voor een vervolg op catering. Dank je, iedereen was zeer tevreden !!
Monika en Wim, hartelijk dank voor de perfecte service! Zeer lekker en ruim voldoende.. Iedereen had lovende woorden over het lekkere buffet. Feestbeest Larske Baeck zijn commentaar => Volgend feestje bellen we Monika en Wim terug hé !! — in Brecht (België).
Kwaliteit:
Service:
Linda en Ronny
Monica en Wim,
bedankt voor de goede zorgen voor het huwelijksfeest van 06/09 in onze tuin : een mooie tent, en toffe ballondecoratie !
groeten van Linda en Ronny
Kwaliteit:
Service:
Dobbels - Jacobs
Hallo,

In eerste instantie alvast bedankt dat jullie ons, tja, noem het 100 jarig jubileum (2 X50 jarigen) ondanks jullie persoonlijk communiefeest, er alsnog willen bijnemen.
Dit wordt door ons zeker gewaardeerd, temeer daar onze vorige samenwerking met ons Zilveren Jubileum (nov. 2011)'subliem' te noemen was.
En, onder het motto 'never change a winning team' leek het ons inziens niet meer dan logisch om jullie opnieuw te contacteren.Dus ja, wreed content.

We zullen jullie voorstellen ivm de menu's eens grondig bekijken, en laten jullie asap weten voor welke formule, of mix van formules, onze keuze uitgaat.

Datum, tent, tafels, stoelen enz is sowieso dus al een feit, daar is absoluut al geen discussie over.;-)

Bon, eens we een idee hebben ivm de maaltijd, wippen we één van de volgende weken wel eens binnen, om dingen meer in concreto om te zetten.
Wij kijken er alvast naar uit.

Grtjs
LEO Dobbels
Kwaliteit:
Service:
Rita De Bruyn
Het is er deze week nog niet van gekomen, maar ik wil jullie bijzonder danken voor het superlekkere eten en drinken dat jullie ons op 1 januari hebben aangeboden.
Alles was gewoon perfect: de hapjes, de walking dinner, het niet-voorziene (andere) maar zeer goed dessertbuffet, de bijhorende dranken, de service … Iedereen was content. Er valt echt niets op te zeggen en is zeker voor herhaling vatbaar.
Wees er maar zeker dat ik al veel reclame voor jullie gemaakt heb … en terecht !!! DIKKE PROFICIAT !!!

Lieve groetjes en zeer zeker eens tot later ….
Rita
Kwaliteit:
Service:

Laat zelf een reactie na: