Food & Passion   

Food and passion, onze passie voor gastronomie delen we graag met levensgenieters.

Gegevens

Uilenstraat 181
9100 Sint-Niklaas
0496 55 88 66

Kenmerken

Keuken: Italiaans, Mediterraans, Wereld
Diensten: bedrijfscatering, traiteur aan huis, feesten op locatie
Concept: BBQ, receptie, walking dinner

Feestje in aantocht? Maar nog geen traiteur gevonden?

Gratis offertes aanvragen

Ervaring met Food & Passion (11 reacties met een gemiddelde van 5 op 10)

Laat zelf een reactie na
anoniem
Onlangs verzorgde deze catering ons trouwfeest. Hadden geen keuze (verplicht met hen te werken in de betreffende trouwzaal). Dan maar op hoop van zegen. Eetconcepten zijn veredelde barbeques. Ook van de zijgerechten zou je toch net dat ietsje meer verwachten. Zeker voor die prijs! Eigenaar was arrogant en totaal niet flexibel. Personeel zelf wel steeds vriendelijk. Jammer, met deze persoon is het niet aangenaam een groot feest voor te bereiden. Gelukkig blijft het eten nog een beetje overeind, maar totaalpakket dik gebuisd…
Kwaliteit:
Service:
anoniem
Onlangs hebben wij een fantastisch event kunnen beleven met Food and Passion in hun unieke eventlocatie de Verbeke Foundation. Van begin tot einde zijn wij verwend met originele groentenbordjes en heel lekkere en trendy hapjes tijdens de receptie. Na een korte ceremonie mochten we aanschuiven aan het leuke thematische foodspotconcept dat Food and Passion heeft uitgewerkt. Verschillende kleine eilandjes die verspreid staan en waar allerlei bordjes en gerechtjes live worden klaargemaakt. Afsluitend was er een uitgebreid dessertenbuffet met het lekkerste ijs dat ik ooit heb gegeten. Voor ons was Food and Passion een uiterst toffe ervaring met heel vriendelijk en enthousiast personeel. Een topper en zeker voor herhaling vatbaar !!!
Kwaliteit:
Service:
anoniem
Service nul komma nul.
Geen communicatie, geen organisatie, en een arrogante baas die een veel te hoge dunk van zichzelf heeft. Wij zouden hen afraden voor grote trouwfeesten. Iets apart voorzien voor iemand met allergie was al teveel gevraagd. Wegens miscommunicatie kreeg een groot deel van onze gasten slechts de helft van de aperitiefhapjes en hooguit een half glaasje cava (op receptie van dik 1u...).
Kwaliteit van het eten geef ik een 7 want dit was wel in orde.
Kwaliteit:
Service:
Lucie Van Brande
Een topper in de streek. Originele voorstellen en (h)eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Aangename mensen met een uiterst enthousiast team, een genot om ze bezig te zien.
Kwaliteit:
Service:

Laat zelf een reactie na: