Traiteurs in Wingene


Breughel Slagerij-Traiteur

8750 Wingene

Slagerij Breughel opende voor het eerst zijn deuren op 10 januari 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een echte kwaliteitsslagerij. Dit was ons nooit gelukt zonder de inzet van ons toegewijd personeel en de steun van onze trouwe klanten, die onze kwaliteit en aanpak kunnen appreciëren.
Wij leggen ons vooral op eigen bereidingen toe met oa een uitgebreid assortiment bereide gerechten, charcuterie, groot barbecue-assortiment, enz…

menu's


eXpresso, coffeebar on wheels

8750 Wingene

Airstream Coffee Bar

Onze prachtig gerestaureerde Airstream trailer is ingericht als espressobar met professionele horeca apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van espresso op locatie. Laat de koffieliefhebber niet in de steek, zet ook de laatste puntjes op i en verwen uw gasten met echte espresso en lekkere espressobereidingen (van cappuccino tot Irish coffee)
Wij serveren ook echte chocolademelk en biologische thee, steeds met dezelde aandacht voor kwaliteit.

Inzetbaar op sportevenementen, festivals, straattheaterfestival, backstagecatering, personeelsfeesten, opendeurdagen…neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Trefwoorden: expresso koffie cappuccino irish coffee airstream globetrotter koffiebar ristretto mobiele bar koffiecatering warme drank warme dranken glühwein champagnebar mobiele koffie bar mobiel koffiemobiel champagne oldtimer koffiekar bar vip dessert originele caravan product sampling koffiecatering catering machiatto ristretto

Internationaal, feesten op locatie, traiteur aan huis, bedrijfscatering, à la carte, meer dan 300 personen, ...


W.V.S.

8750 Wingene