Traiteurs in Edegem


A La Minute

2650 Edegem

A-la-MINUTE is een top broodjeszaak gelegen tussen Edegem en Mortsel, met binnen een twintigtal plaatsen, een ruim terras en gemakkelijk parkeermogelijkheid.

We hebben een ruim assortiment aan zowel warme als koude bereidingen.Je kan bij ons terecht voor een krakend vers broodje, maar we leveren ook aan huis, bij firma’s. Je kan bij ons ontbijten of, als verrassing, een ontbijt thuis laten bezorgen . We zorgen voor speciale broodjesschotels voor recepties, feestjes enz.

mee te nemen, levert aan huis, bedrijfscatering


Arcobaleno Italia

2650 Edegem

Italiaans, mee te nemen


Artinice

2650 Edegem

Cooking4U

2650 Edegem

Vandaag wil hij zijn passie, kennis en goed humeur met jullie delen. Hij komt vanachter zijn fornuis en begint 'CooKING4U'. Hij organiseert workshops bij u thuis of op locatie en komt koken aan huis.

Na overleg stelt hij een menu samen naar uw verbeelding en budget. Hij verzorgt dit vanaf de aankopen op de versmarkt tot op uw bord. Wil je graag zelf aan de slag maar vind je de juiste ingrediënten niet of ontbreekt het je aan tijd, dan neemt hij dit graag van je over. Ook geeft hij je graag professioneel advies bij het voorbereiden van je droommenu of feest.

traiteur aan huis, receptie, menu's


Dare

2650 Edegem

Faim!

2650 Edegem

Faim! is vanaf nu ook traiteur aan huis - private dining en beschikt over een eigen kookatelier!

mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, BBQ, tot 300 personen, ...


Fleury

2650 Edegem

Traiteur Fleury biedt u een groot assortiment bereide gerechten, 1 persoons gerechten, huisbereide salades, dagverse groenten en fruit en een uitgebreid assortiment wijnen.

Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op.

feesten op locatie, traiteur aan huis, levert aan huis, menu's, à la carte


Topslager Peter Vercammen

2650 Edegem

Uw tafel verdient bekroonde kwaliteit. Daarom kan u bij ons terecht voor verschillende gerechten om uw feesten te verzorgen.

Bij ons vindt u warme gerechten,salades en koude buffetten.Tevens kan u bij ons terecht voor gourmet, fondue-en barbecue schotels.

Ook komen wij voor de bbq bij u thuis.U kan ons vragen voor familiefeesten bedrijfsfeesten, communiefeesten,..