Traiteurs in Duffel


't Wijnhuisje

2570 Duffel

Als traiteur verzorgen wij graag de maaltijden voor uw trouwfeest, communiefeest, bedrijfsreceptie of gelijk welke andere gelegenheid. Omdat elk feest en elke gelegenheid anders is, hechten wij een groot belang aan uw wensen. U kan ons steeds contacteren met suggesties.

Wij werken steeds op bestelling. De prijs is te bespreken en hangt af van de gekozen formule, de ingrediënten en het aantal genodigden. Onze diensten zijn beschikbaar met of zonder bediening. U kan de gerechten zowel door ons laten leveren als zelf komen afhalen.

Internationaal, Vlaams, Spaans, mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, tapas, receptie, ...


Ambrosia Fijnkeuken

2570 Duffel

Alle dagen feest, al bijna 15 jaar lang !
Ambrosia Fijnkeuken kent als geen ander de wereld van fijne proeverijen, verrassende menu’s en speciale events.

Zaakvoerder en chef-kok Kurt Van den Broeck staat samen met echtgenote Else Verschueren voor kwaliteit en professionalisme.

Als vakmensen van de smaak willen zij en hun team van goedopgeleide medewerkers u een onvergetelijk en uniek feest bezorgen.

De Bekoring

2570 Duffel

De Merode Delicatessen

2570 Duffel

De Merode staat voor een persoonlijke aanpak. Geen vaststaande formules. Geen voorgekauwde ideeën. We willen niet stilstaan. Elk feest, elke gelegenheid is voor ons een kans om uit te pakken met iets nieuws. Originaliteit en vernieuwing is onze leidraad, maar met eerbied voor product en traditie.

Spaans, Italiaans, Frans, levert aan huis, bedrijfscatering, bediening aan huis, receptie, menu's, buffet, ...


Experience-Homecooking

2570 Duffel

traiteur aan huis


THEYS - VAN EDOM

2570 Duffel

Vlaams, Spaans, Mediterraans, mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, BBQ, tot 200 personen, ...