Traiteurs in Berchem (Antwerpen)


Aura

2600 Berchem (Antwerpen)

Frans, Belgisch, levert aan huis, bediening aan huis


Bousez

2600 Berchem (Antwerpen)

Wij verzorgen alles voor uw zakenlunches, recepties, walking dinners, huwelijken, communiefeesten, lentefeesten en alle andere feesten die u wilt organiseren. De bediening kan door ons eigen personeel worden verzorgd. Wij leveren gratis aan huis. Voor het huren van materiaal zoals glazen, servies, stoelen, staantafels, taptogen, tenten, enz. kunt u ook bij ons terecht.

Italiaans, Frans, Belgisch, mee te nemen, levert aan huis, walking dinner, receptie, buffet


De Gouden Schotel

2600 Berchem (Antwerpen)

De Zoete Linde

2600 Berchem (Antwerpen)

De hoge kwaliteit van onze producten en dienstverlening staan borg voor een geslaagd feest. Bedrijfsevent of privé, elk feest is voor u en ons uniek. Voor 2 of 350 personen, wij luisteren graag naar uw wensen en maken u een passend voorstel.

bedrijfscatering, receptie, BBQ, buffet


De Zoete Linde

2600 Berchem (Antwerpen)

Internationaal, feesten op locatie, traiteur aan huis, heeft een eigen feestzaal, walking dinner, tapas, receptie, meer dan 300 personen, ...


Mertens Christiaan

2600 Berchem (Antwerpen)

Rigoletto

2600 Berchem (Antwerpen)

Italiaans


Saveurs du Sud

2600 Berchem (Antwerpen)

Isabelle De Winter en Karim Lebtahi staan samen achter het concept “ Saveurs du Sud”.Isabelle is een professionele kok, die jaren gewerkt heeft in een welbekend restaurant van Antwerpen.Hier bracht men voornamelijk Italiaanse geïnspireerde gerechten.Het is dan ook niet verwonderlijk dat Isabelle’s voorliefde voor deze pure en eerlijke keuken hier ontsproot. Daarnaast deed Isabelle bovendien ervaring op in home-cooking en feestcatering.
Karim bracht zijn persoonlijke toets mee uit zijn geboorteland Algerije. De Noord –Afrikaanse keuken heeft heel wat te bieden. Isabelle verwerkt deze Algerijnse invloeden in overheerlijke recepten met een hedendaagse toets.

Traiteur Magnus

2600 Berchem (Antwerpen)

Traiteur Magnus is reeds jaren een huis van vertrouwen voor zowel bedrijfsfeesten als huwelijksfeesten.Als traiteur in Antwerpen staan wij garant voor vernieuwing en perfectie. Recepties, walking diners en buffetten werken wij uit volgens uw specifieke wens of thema.

feesten op locatie, heeft een eigen feestzaal, walking dinner, receptie, buffet


Van Bunder Dirk & Partners

2600 Berchem (Antwerpen)

Spaans, Italiaans, Grieks, receptie, BBQ, buffet