Traiteurs in Arendonk


ETM catering

2370 Arendonk

Bijzondere, creatieve gerechten, perfect op smaak, tot in de puntjes verzorgd en alles met dagverse, huisgemaakte ingrediënten. Met zin voor detail en oog voor aankleding. Met ETM catering doet u een beroep op culinaire professionals die voorstellen aanreiken en met u meedenken. Alles om van uw feest, receptie, jubileum of open dag een culinair succes te maken, één waarover nog lang wordt nagepraat.

walking dinner, buffet


SHOW COOK

2370 Arendonk

Wij zijn catering Showcook gelegen te Arendonk.
Wij doen alles onder hoge kwaliteit en versheid van onze producten.

De naam is ontstaan doordat ons team gespecialiseerd is in het wokken.
Deze specialiteit gebeurt zowel in een buffet, of wordt voor het oog van de gasten bereid met veel show en spektakel wat voor een speciale sfeer bij uw evenement zorgt.

Als traiteur met ervaring van hoge kwaliteit, zorgt ons team voor uw evenementen van bedrijfsfeesten, persvoorstellingen tot totale organisatie van uw evenement. Natuurlijk verzorgen wij ook met hartelust uw persoonlijke kleiner evenementen van tête-à-tête diner tot ontbijt.

Traiteur Mercelis

2370 Arendonk

Traiteur Mercelis verzorgd al uw feesten van een gezellig familiefeestje bij u thuis tot een groot Jubileum in een feestzaal.
Ook voor verenigingen heeft Traiteur Mercelis een mooi aanbod voor een aangepaste prijs. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan.
In de zomer biedt Traiteur Mercelis ook barbecue pakketten aan met of zonder bediening.

BBQ